Hej Allesammen!

Hej Allesammen!

19030510_1371940259522531_1547348350768097878_nHvem er jeg?

Jeg ønsker at dele min erfaringer med jer.

I 2013 fik jeg diagnosen PCOS, hvilket har påvirket mig en del men det er noget jeg taler åbent om, og synes ikke at det på den måde er et tabu.

Jeg har tabt 25kg indenfor et år, har ændret min kost, men ja jeg falder stadig i sukkerfælder, men jeg ved hvad det gør ved min krop så lader det ikke længere styrre mit liv. Jeg har været på 3x bootcamps ved Superior, super fede trænere der ved hvad de snakker om, vi har fået redskaber til at lave kostplaner og træningsplaner.

 Jeg går meget op i indretning og elsker at være kreativ når jeg har tid til dette.

Familie

Jeg er født i 1987 og er opvokset op i en lille sønderjysk landsby sammen med mine to søstre på en gård med køer (indtil 1995). Min familie er det man betragter som en kernefamilie, mine forældre er stadig sammen og har fejret sølvbryllup,

Jeg har en lille hund, men endnu ingen børn endnu, glæder mig dog meget til den tid kommer.

Er næsten lige flyttet til Hvidovre for anden gang hvor jeg nu bor jeg i et lille rækkehus med min hund.  Ind imellem har jeg været et smut i vest sjælland og tilbage i jylland, men jeg nyder at bo tæt på København, så det er nok her jeg bliver.

Erfaring

Jeg arbejder som handicaphjælper hos en skøn familie.

Jeg har arbejdet forskellige steder som vikar, Bla. på to bosteder den ene med udviklingshæmmede og den anden er primært med senhjerneskadet, der udover så arbejder jeg som vikar handicaphjælper.

Tidligere har jeg arbejdet mange år i Elgiganten hvor jeg har haft stillinger som kasseleder, entertainment ansvarlig og kasseassistent.

Jeg har også sat bag kassen i Netto nogle år hvor jeg har været 1. assistent og kasseassistent.

Jeg startede med at køre med uge aviser da jeg var 13år og har også plukket jordbær i mine teenage år.

Uddannelse

Jeg er vant til at møde mange forskellige mennesker og jeg respekterer, at vi alle er forskellige, desuden er jeg en meget tålmodig person. Der for har jeg valgt at læse til sygeplejerske via e-læring i Slagelse, og startede i februar, men har ca. en gang i måneden almindelig undervisning og skal i almindelig klinisk undervisning. Jeg har valgt at læse til sygeplejerske, da jeg elsker at have med mennesker at gøre og specielt det at hjælpe andre betyder rigtig meget for mig desuden vil jeg rigtig gerne arbejde med børn fremadrettet.

Har tidligere været ved at læse til bygningskonstruktør og fianasøkonom (mhp at blive ejendomsmægler).

9 og 10 klasse. har jeg taget på efterskole.

0-8. klasse på alm. folkeskole

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Allesammen!