Når træning og kostplan bliver en del af daglig dagen

Mit forhold til min krop

image1

 

Jeg er stolt af at jeg har tabt 25kg, jeg kan godt se forskellen, men jeg kan også se at  jeg stadig ikke har den krop jeg ønsker mig. Jeg er faktisk lidt ligeglad med hvad der står på vægten, men det er den eneste måleenhed jeg som sådan har herhjemme. Jeg ønsker ikke 6-pack men vil da gerne have en nogenlunde flad mave, men mine mål ændre sig når jeg når i mål – så kommer der et nyt mål.

Det jeg er mest ked af det er min mave, det er også der det meste fedt sidder, samt hvis jeg tager på er det også der det sætter sig, dette er også en af ulemperne ved PCOS.

Da jeg har været så stor som jeg har og jeg havde en periode hvor jeg tog hurtig på, kunne min hud ikke følge med derfor har jeg strækmærker på maven og siderne. Det irriterer mig faktisk ikke – for ved der nok kommer nogle når jeg forhåbentlig skal have børn.

Desuden har min krop virkelig været fantastisk mht søvn fra d.16 juli til 31 aug. 2017. Jeg er normalt en der skal have min skønhedssøvn på 8t, men jeg har i denne periode arbejdet (natarbejde) en del samt været på ferie (jetlag). Min krop har i denne periode fungeret optimal på 0-7t søvn som ofte har været afbrudt flere gange, har haft 2 nætter hvor jeg har fået 7t sammenhængende søvn. Jeg ved søvn er virkelig vigtig i forhold til alt – men er virkelig overrasket over godt den har klaret det, mit søvn underskud har på intet tidspunkt gået udover vores ferie. Vi har ofte været tidlig oppe og været i gang hele dagen.

Kroppen er fantastisk – er dog øm i arme/skulder og booty efter træning i mandags (arme/skulder) og igår (ben/booty), ved mig går der ofte 2 dage før jeg er rigtig øm – så frygter lidt for i morgen mht ben/booty.

Har desuden fået planlagt træning fremadrettet

Mandag og torsdag efter praktik så ca. Kl.16-18 (selv)

Tirsdag og fredag kl.16/16.30-18 (med Josephine)

I weekenderne afhænger det af hvordan jeg arbejder og hvilke planer jeg har, men jeg er også nødt til at slappe af og have noget mig tid – ordne nogle praktisk ting, som jeg ikke altid når i hverdagene.

 

Husk ligemeget hvad du siger om mit udseende, så ser jeg ikke min krop med dine øjne.

Hold dig lækker

Loholm

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når træning og kostplan bliver en del af daglig dagen