Veninder, venner, familie og ensomhed.

Kærligheds shopping

Jagten på kærligheden er efterhånden blevet en form for shopping, enten afviser man ellers ligger man i kurven, og venter på en ordrebekræftigelse. Hvis denne bekræftiges, og man får spørgsmålet om levering, skal denne pakke afhentes hurtigst muligt, ellers tager modparten næste i kurven. Til tider kan man også have en længere korrespondance for at finde ud af pakkens indhold, alligevel bliver det hele meget overfladisk og folk sætter sig ikke ind i pakkens egentlige indhold.

Jeg forstår godt afsendelse og levering af flere pakker, for man kan aldrig vide hvilken en pakke der passer. Denne form for pakke er der altid returret på fra begge parter, tilgengæld forstår jeg ikke hvorfor man ikke er ærlig om grunden til returneringen. Hurtig er man videre til den næste i kurven, det er så let at shoppe videre til den næste, hvor alt endnu engang forbliver overfladerisk.

Vi lever i en verden hvor det er så let at smide ud, returnere og erstatte det med noget nyt.

Jeg forstår godt at det er svært at find pakken med det rigtige indhold, også fordi vi med tiden også er blevet mere bevidst om hvad pakken skal indeholde og kunne, vi er blevet meget kritiske og egoistiske i forhold til dette.

Nogle nyder shopping, hvilket jeg også gør når vi snakker om materialistiske ting men ikke denne form for shopping.

Hold dig lækker

Loholm


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veninder, venner, familie og ensomhed.